Tietosuojakäytäntö

Campusintifada on omistettu asiakkaidemme ja työntekijöidemme yksityisten tietojen suojaamiseen ja tietueiden korkeimman luottamuksellisuuden varmistamiseen. Tässä tietosuojakäytännössä kuvataan keräämämme tiedot, miten käytämme niitä, sekä käytössä olevat standardit ja menettelyt henkilökohtaisten, ei-julkisten tietojesi suojaamiseksi.

Campusintifada, sen henkilöstö ja tytäryhtiöt noudattavat tarkasti tätä tietosuojakäytäntöä ja tässä kuvattuja turvallisuuskäytäntöjä ja menettelyjä varmistaakseen asiakastietojen luottamuksellisuuden. Campusintifadan politiikkana on noudattaa kaikkia liittovaltion ja osavaltion lakeja ja asetuksia, jotka koskevat asiakkaidemme yksityisten tietojen (PI) ja yksityisten terveystietojen (PHI) yksityisyyttä.



Saamme useita erityyppisiä tietoja sinusta, mukaan lukien:



Tiedot, joita vaaditaan rekisteröityessäsi sivustolle, sekä jakamasi tiedot.

Jos tulet paikalle työnantajan tai vakuutuksenantajan, kuten työntekijöiden avustusohjelman (EAP), kautta, nämä osapuolet keräävät lisätietoja. Nämä tiedot kerätään yleensä vahvistamaan kelpoisuutesi EAP: n tai verkkoedun järjestelmänvalvojan kanssa, eikä niitä jaeta palveluntarjoajasi kanssa (joka kerää yhteystietosi erikseen). Työnantajalle tai etuuksien tilaajan työnantajalle ei myöskään toimiteta näitä tietoja (olet todennäköisesti jo antanut heille vastaavia tietoja työntekijäsi tiedostoissa, ellet ole oikeutetun työntekijän perheenjäsen).



Lukuun ottamatta lain sallimia tai toisin kuvattuja, Campusintifada ei paljasta PI / PHI: tä asiakkaistaan, entisistä asiakkaistaan ​​tai työntekijöistään kenellekään. Campusintifada ei myy luetteloita tai asiakastietoja.

Tietoja Campusintifada kerää asiakkaille

Campusintifada kerää, säilyttää ja käyttää PI / PHI: tä asiakkailta sisällyttääkseen seuraavat tiedot:

● Sivustoon rekisteröitymisen yhteydessä vaadittavat tiedot sekä jakamasi tiedot.



● Vaaditut tiedot, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, syntymäpäiväsi ja sukupuolesi. Käytämme palautusosoitteita vastataksemme saamiin sähköpostiin. Tällaisia ​​osoitteita ei käytetä mihinkään muuhun tarkoitukseen, eikä niitä jaeta ulkopuolisten tahojen kanssa.

● Käyttäjätunnukset ja käyttäjätunnukset, jotka ovat tapa tunnistaa sinut Campusintifadassa. Käyttäjätunnus on numerosarja, ja käyttäjänimi on yleensä jokin nimesi muunnelma.

● 'Julkinen tieto' tarkoittaa tietoja, jotka valitset julkistettavaksi, sekä tietoja, jotka ovat aina julkisesti saatavilla.

● Tiedot, jotka on lähetetty ryhmäkeskusteluun tai valvottuun istuntoon, ja tiedot, jotka säilytetään yhden istunnon aikana.

● ”Yhteystiedot” ovat henkilökohtaisia ​​tietoja ja / tai perhettä / ystävää / sukulaisuuksia, jotka Campusintifada tallentaa luottamuksellisesti terapeutin saataville hätätilanteessa tai mielenterveyskriisin sattuessa.

● Tiedot, jotka Campusintifada vastaanottaa lomakkeilla, mukaan lukien, mutta ei rajoittuen, tunnistamistiedot, kuten osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, jotka liittyvät asiakasprojekteihin;

● pankkitiedot laskutustarkoituksiin; kuten tilin numero ja reititystiedot laskutusta varten

Tietoja Campusintifada kerää työntekijöille ja alihankkijoille

Liittovaltion laki vaatii meitä hankkimaan, tarkistamaan ja tallentamaan henkilökohtaisia ​​tietoja, kuten nimesi, osoitteesi ja syntymäaikasi, henkilöllisyytesi, sosiaaliturvatunnuksesi ja pankkitietojesi vahvistamiseksi.

Campusintifada kerää, pitää ja käyttää PI: tä työntekijöiltä ja alihankkijoilta, mukaan lukien seuraavat:

● Tiedot, jotka Campusintifada vastaanottaa hakemuksista tai muista lomakkeista, mukaan lukien muun muassa tunnistetiedot, kuten osoite, puhelinnumero, sähköpostiosoite, sosiaaliturvatunnus, syntymäaika, äidin tyttönimi, sairaushistoria;

● liittovaltion verotunnus;

● potilastiedot;

● sijoitustiedot;

● Taustaturvatarkistukset

Tietoja Campusintifada voi jakaa

Campusintifada on Groop Internet Platform Inc: n käyttämä 'DBA', joka ylläpitää sivustoa ja pitää tiedot. Pidämme tietosi luottamuksellisina paitsi silloin, kun julkistaminen on lain mukaan sallittua (esimerkiksi valtion elimille ja lainvalvontaviranomaisille tai hätätilanteessa) olosuhteiden mukaan, jonka terapeutti arvioi yhdessä paikallisten viranomaisten kanssa). Yleensä käytämme tietojasi vain yrityksessämme. Joskus käytämme kuitenkin kolmansia osapuolia tietojesi käsittelyyn (esimerkiksi luottokorttimaksujen tarjoajina). Vaadimme näitä kolmansia osapuolia noudattamaan tarkasti sen ohjeita ja vaadimme, että he eivät käytä henkilötietojasi omiin liiketoimintatarkoituksiinsa.

Campusintifadan keräämien tietojen käyttö

Campusintifada käyttää tunnistamattomia ja koottuja tietoja verkkosivustomme parempaan suunnitteluun ja tutkimukseen ja trendianalyyseihin. Voimme esimerkiksi kertoa mainostajalle, että X henkilöiden määrä vieraili tietyllä alueella verkkosivustollamme tai että Y määrä miehiä ja Z naisia ​​täytti sivustokyselyn tai -lomakkeen, mutta emme paljasta mitään, mitä voisi olla käytetään yksilöiden tunnistamiseen. Toimitamme tietoja kumppaneillemme, jos sellaisia ​​on, vasta sen jälkeen, kun olemme poistaneet nimesi ja kaikki muut henkilökohtaiset tiedot niistä tai yhdistäneet ne muiden henkilöiden tietoihin tavalla, joka ei enää tunnista sinua.

Campusintifada käyttää tunnistamattomia (tunnistamaton tai 'Safe Harbor' -lomake) ja koottuja tietoja kliinisten tulosten arviointiin (henkilökohtaiset arvioinnit) saaduista vastauksista ja Campusintifada-palvelun käytön tiheydestä. Nämä toimet tehostavat ohjelman arviointia.

Anonyymit ja kootut tiedot voidaan myös julkaista useilla media-alustoilla / akateemisissa lehdissä. Tuloksiin ei ole sidottu mitään henkilökohtaisia ​​tunnistetietoja, ja Campusintifada ei jaa mitään, mitä voitaisiin käyttää tilisi tai yksityisten tietojesi tunnistamiseen.

Aika ajoin voimme käyttää asiakastietoja uusiin, odottamattomiin käyttötarkoituksiin, joita ei ole aiemmin paljastettu tietosuojailmoituksessamme. Jos tietokäytäntömme muuttuvat jossain vaiheessa tulevaisuudessa, otamme sinuun yhteyttä ennen kuin käytämme tietojasi näihin uusiin tarkoituksiin ilmoittaaksemme sinulle käytäntömuutoksesta ja tarjotaksemme sinulle mahdollisuuden kieltäytyä näistä uusista käyttötavoista.

Campusintifada tallentaa tietoja vain niin kauan kuin se on tarpeen tuotteiden ja palveluiden tarjoamiseksi sinulle ja muille, mukaan lukien yllä kuvatut ja laillisiin suojatoimenpiteisiin tai sovellettavien lakien ja asetusten edellyttämällä tavalla.

Campusintifada voi mahdollistaa pääsyn julkisiin tietoihin, jotka on jaettu palvelujemme kautta.

Campusintifada voi sallia palveluntarjoajien saada tietoja, jotta he voivat auttaa meitä tarjoamaan palveluja. IP-osoitteita käytetään tunnistamaan käyttäjien sijainti, käyntien määrä eri maista ja estämään häiritsevä käyttö; ja analysoida ja parantaa verkkosivustollamme tarjottavia palveluja, esim. tarjota sinulle mahdollisimman käyttäjäystävällinen navigointikokemus.

Tiettyjä tietoja tarvitaan palvelujen tarjoamiseen, joten poistamme nämä tiedot vasta, kun olet poistanut tilisi. Jotkin käsittelymuodot (myynninedistämistietojen lähettäminen, kaupallinen profilointi, käyttäytymismainonta, maantieteellinen sijainti jne.) Saattavat edellyttää käyttäjän nimenomaista suostumusta. Erityisiä tietoja voidaan näyttää Sivuston sivuilla tiettyjen palvelujen tai Sivuston käyttäjän toimittamien tietojen käsittelyn yhteydessä.

Pyynnöstä tarjoamme sivuston kävijöille pääsyn kuvaukseen heistä ylläpidetyistä tiedoista. Campusintifada.com käyttää alan standardeja salaustekniikoita siirrettäessä ja vastaanotettaessa sivustollemme vaihdettua kuluttajatietoa. Jos sinusta tuntuu, että tämä sivusto ei noudata ilmoitettua tietosuojakäytäntöä, voit ottaa meihin yhteyttä alla olevilla osoitteilla tai puhelinnumerolla.

Sisällölle, joka on immateriaalioikeuksien alaista, kuten valokuvia ja videoita, myönnät Campusintifada.com -yhtiölle ei-yksinomaisen, siirrettävän, alilisensoitavan, rojaltivapaan, maailmanlaajuisen käyttöoikeuden minkä tahansa IP-sisällön käyttämiseen, johon postitat tai johon liittyy Campusintifada.com (IP-lisenssi). Tämä IP-lisenssi päättyy, kun poistat IP-sisällön tai tilisi, ellet ole jakanut sisältöäsi muiden kanssa, eivätkä he ole poistaneet sitä. Tätä kohtaa EI sovelleta valokuviin, kuviin tai muihin videoihin, jotka on jaettu VAIN terapeutin kanssa alustan yksityisessä 'huoneessa'.

Kun poistat IP-sisällön, se poistetaan samalla tavalla kuin tietokoneen roskakori tyhjennetään. Ymmärrät kuitenkin, että poistettu sisältö saattaa säilyä varmuuskopioissa kohtuullisen ajan (mutta ei ole muiden saatavilla).

Henkilötietojen paljastaminen

Emme jaa ei-julkisia henkilökohtaisia ​​tietoja asiakkaistamme (nykyisiä, entisiä ja potentiaalisia) kenellekään, paitsi lain edellyttämällä tavalla tai seuraavasti:

● kenellekään, kun annat luvan tällaiseen paljastamiseen;

● Tietokonepalveluasiantuntijoille ja teknikoille tai muille tietoturvakonsultteille, in

asiakkaan ja työntekijän tietojen luottamuksellisuuden ja turvallisuuden varmistamiseksi;

● rahoituspalvelujen tarjoajille tai konsultteille pyytämien palvelujen suorittamiseksi,

ja / tai suojautua luvattomilta todellisilta tai mahdollisilta petoksilta tai estää ne

liiketoimet, saatavat tai muu vastuu;

«rypytys »

● Riippumattomille tilintarkastajille tai konsultteille institutionaalisten riskien suorittamiseksi

hallinta;

● Hallitukselle tai sääntelyvirastoille, mukaan lukien itsesääntelyorganisaatiot

ja noudattaa haastetta, tuomioistuimen päätöstä, haastetta tai vastaavaa lakia

prosessi, tarkastus tai tutkimus;

● Tietovarastojen vaihtaminen

Suojaus: Kuinka suojaamme henkilökohtaisia ​​tietoja

Rajoitamme pääsyn sinuun liittyviin tietoihin vain niille työntekijöille, joiden on tiedettävä kyseiset tiedot osana työtehtäviä. Valistamme työntekijöitämme myös luottamuksellisuuden ja asiakkaiden yksityisyyden tärkeydestä tavallisten toimintamenettelyjen, erityiskoulutusohjelmien ja käytännesääntöjemme avulla. Toteutamme asianmukaiset kurinpitotoimet työntekijöiden yksityisyyden suojan valvomiseksi. Olemme kehittäneet liittovaltion määräysten mukaisia ​​varotoimia varmistaaksemme asiakastietueiden ja -tietojen turvallisuuden ja luottamuksellisuuden, varmistaaksemme mahdolliset uhat tai vaarat, jotka liittyvät tällaisten tietueiden turvallisuuteen tai eheyteen, ja suojautua luvattomalta pääsyltä tai näiden tietojen käytöltä tai tietoja, jotka voivat aiheuttaa merkittävää haittaa tai haittaa asiakkaillemme tai työntekijöillemme.

Campusintifada ylläpitää tiukkoja tietoturvamenettelyjä, mukaan lukien fyysiset, sähköiset ja menettelylliset takeet, tietojesi luottamuksellisuuden suojaamiseksi. Suoritamme puolivuosittain riskien yksityisyyden arvioinnin ja korjaamme tekniikan päivittämisen tietojen varastoinnin parantamiseksi.

Suojaamme ei-julkisia henkilötietoja

● Rajoitetaan pääsy asiakastietoihin vain henkilöstölle, jolle tiedot ovat välttämättömiä.

● Kirjallisten luottamuksellisuus- / salassapitosopimusten tekeminen kolmansien osapuolten palveluntarjoajien kanssa tietyistä paljastuksista;

● Fyysisten, sähköisten ja menettelyllisten suojatoimien ylläpito, jotka ovat asiaankuuluvien lakien ja asetusten mukaisia; ja

● Suoritetaan tietoturva- ja tietoisuuskoulutusohjelma työntekijöiden tiedottamiseksi ja kouluttamiseksi tietoturvakäytännöistä ja -menettelyistä, jotta he tietäisivät roolinsa ja vastuunsa tietoresurssien turvaamisessa.

● Campusintifada käyttää palomuuriesteitä ja digitaalisia sertifikaatteja ylläpitääkseen online-istuntosi ja tietosi turvallisuutta.

● Emme kerää mitään ei-julkisia henkilökohtaisia ​​tietoja verkkosivustollamme olevista kävijöistä, ellei tietoja toimiteta meille vapaaehtoisesti tai ne johdetaan verkkosivuston navigoinnista ja Campusintifada-verkkosivuston ja online-alustojen käytöstä.

● Voimme kerätä ja analysoida verkkosivustomme käyttöä koskevia tietoja, mukaan lukien verkkotunnus, osumien lukumäärä, käydyt sivut, edelliset / seuraavat vierailut ja käyttäjäistunnon pituus. Nämä tiedot voidaan kerätä evästeiden avulla. Campusintifada käyttää evästeitä ja vastaavia tekniikoita verkkosivuston käytön seuraamiseen ja turvallisuuskysymysten ratkaisemiseen. Voimme myös käyttää evästeitä verkkosivustomme käyttöön liittyvien mieltymystesi tallentamiseen. Eväste on pieni määrä dataa, joka sisältää usein yksilöllisen tunnisteen, joka lähetetään tietokoneellesi, tablet-laitteellesi, phablet-laitteellesi, matkapuhelimeesi tai muuhun elektroniseen laitteeseen (jäljempänä 'laite') selaimeen verkkosivuston tietokoneelta ja joka tallennetaan. laitteen kiintolevylle. Jokainen verkkosivusto voi lähettää oman evästeen selaimeesi, jos selaimesi asetukset sallivat sen, mutta (yksityisyytesi suojaamiseksi) selaimesi sallii verkkosivuston käyttää vain jo lähettämiäsi evästeitä, ei muiden sivustojen lähettämiä evästeitä. . Monet sivustot tekevät tämän aina, kun käyttäjä vierailee verkkosivustollaan seuratakseen liikennevirtoja.

Evästeet tallentavat tietoja mieltymyksistäsi ja antavat meille mahdollisuuden räätälöidä Campusintifada sinun kiinnostuksiisi. Kurssin tai minkä tahansa sivustokäynnin aikana näkemäsi sivut ja eväste ladataan laitteellesi. Monet sivustot tekevät tämän, koska evästeiden avulla verkkosivustojen julkaisijat voivat tehdä hyödyllisiä asioita, kuten selvittää, onko laite (ja todennäköisesti sen käyttäjä) käynyt verkkosivustolla aiemmin. Tämä tehdään toistuvalla käynnillä tarkistamalla edellisellä käynnillä jätetty eväste. Evästeiden toimittamat tiedot voivat auttaa meitä analysoimaan kävijöiden profiilia, jotta voimme tarjota sinulle paremman käyttökokemuksen.

Muiden Campusintifada-käyttäjien yksityisyyden suojaaminen

Campusintifada.com-palvelujen käytön aikana et lähetä tai muuten postita luvatonta kaupallista viestintää (kuten roskapostia) Campusintifada.com-sivustolle.

Et kerää käyttäjien sisältöä tai tietoja tai muuten pääse Campusintifada.com-sivustoon automaattisilla keinoilla (kuten robottien, robottien, hämähäkkien tai kaavintojen korjuu) ilman lupaa.

Et lataa viruksia tai muuta haitallista koodia.

Et pyydä kirjautumistietoja tai käytä tiliä, joka kuuluu jollekin toiselle.

Et kiusaa, pelota tai häiritse muita käyttäjiä.

Et julkaise sisältöä, joka: on vihamielistä, uhkaavaa tai pornografista; yllyttää väkivaltaa; tai sisältää alastomuutta, graafista tai vastahakoista väkivaltaa.

Et anna vääriä henkilökohtaisia ​​tietoja Campusintifada.com-sivustossa tai luo tiliä kenellekään muulle kuin itsellesi ilman lupaa. Et luo enemmän kuin yhtä henkilökohtaista profiilia.

Tietosuojavalvonta

Henkilöstölle, joka käyttää Campusintifadan tietolähteitä tämän politiikan vastaisesti, voidaan asettaa rajoituksia näiden resurssien käytölle, etuoikeuksien (mukaan lukien Internet-yhteys) keskeyttämiselle sekä kurinpidollisille ja / tai oikeudellisille toimille, mukaan lukien työsuhteen päättäminen. Työntekijät, urakoitsijat, konsultit, harjoittelijat ja kaikki kolmansien osapuolten kautta työskentelevät henkilöt allekirjoittavat tietosuojasopimuksen noudattamaan ja noudattamaan tätä käytäntöä ja Campusintifadan tietoturvakäytäntöjä vuokrattaessa ja uudelleen vuosittain. Kaikilla työntekijöillä on taustan tarkistus. Kaikki urakoitsijoina toimivat terapeutit käyvät läpi tarkan tarkistusprosessin, joka täyttää tai ylittää kansalliset tunnistamisstandardit.

Tekijänoikeudet: Campusintifada ja muiden ihmisten immateriaalioikeuksien suojaaminen

Kunnioitamme muiden ihmisten oikeuksia ja odotamme sinun tekevän saman. Et lähetä sisältöä tai tee mitään toimia Campusintifada.com -sivustolla, joka loukkaa tai loukkaa jonkun muun oikeuksia tai muuten rikkoo lakia. Voimme poistaa kaiken sisällön tai tiedot, jotka lähetät Campusintifada.com-sivustolle, jos uskomme, että se rikkoo tätä tietosuojakäytäntöä tai tämän sivuston käyttöehtoja. Et käytä tekijänoikeuksiamme tai mitään hämmentävän samankaltaisia ​​merkkejä ilman kirjallista lupaa. Jos keräät tietoja Campusintifada-käyttäjiltä, ​​sinun tulee: hankkia heidän suostumuksensa, tehdä selväksi, että sinä (etkä Campusintifada.com) keräävät heidän tietojaan, ja julkaista tietosuojakäytäntö, jossa kerrotaan, mitä tietoja keräät ja miten käytät niitä. Et julkaise kenenkään henkilöllisyystodistuksia tai arkaluonteisia taloudellisia tietoja Campusintifada.com-sivustolla. Et merkitse Campusintifadan muita käyttäjiä tai lähetä sähköpostikutsuja muille kuin käyttäjille ilman heidän suostumustaan.

Kannettavat elektroniset laitteet

Campusintifada-alusta on saatavana useilla kannettavilla elektronisilla laitteilla. Tarjoamme yhteyden mobiilipalveluihin ilmaiseksi, mutta muista, että operaattorisi normaalit hinnat ja maksut, kuten tekstiviestipalkkiot, saattavat silti olla voimassa. Annat kaikki tarvittavat oikeudet, jotta Campusintifada-käyttäjät voivat synkronoida (myös sovelluksen kautta) yhteystietoluettelonsa kaikilla perustiedoilla ja yhteystiedoilla, jotka heille näkyvät Campusintifada.com-sivustolla, sekä nimesi ja profiilikuvasi.

Kalifornian kuluttajansuojalain (CCPA) käyttö ja henkilötietojen paljastaminen

Campusintifada tunnustaa, että Kalifornia on ilmaissut Campusintifadan käyttäjien erityiset yksityisyydensuojaoikeudet kyseisessä osavaltiossa. Kalifornian käyttäjien tulisi ymmärtää, että Campusintifada ei myy käyttäjätietoja kolmansille osapuolille. Lisäksi Campusintifada on potilastiedot säilyttävä yritys. Sellaisena melkein kaikki käyttäjätiedot pidetään salatussa tallennustilassa lääketieteellisenä tietueena, mukaan lukien kaikki käyttäjän luomat transkriptiot. Sate Law velvoittaa Campusintifadan säilyttämään tällaiset tiedot vähintään seitsemän vuoden ajan. CCPA: ta ei yleensä sovelleta lääketieteelliseen tietoon, jota säännellään Kalifornian lääketieteen luottamuksellisuuslaissa (CMIA), tai suojattuihin terveystietoihin, joita kattava yhteisö tai liikekumppani on kerännyt sairausvakuutuksen siirrettävyyden yksityisyyden, turvallisuuden ja rikkomusten ilmoittamista koskevien sääntöjen mukaisesti. Laki vastuuvelvollisuudesta (HIPAA) ja terveystietotekniikka taloudellisesta ja kliinisestä terveydestä (HITECH) vuonna 2009.

Kalifornian siviililain 1798.83 §: n mukaan Kalifornian asukkailla on oikeus pyytää kerran vuodessa, jos Campusintifada on jakanut henkilökohtaisia ​​tietojaan (vain muut kuin potilastiedot) muiden yritysten kanssa suoramarkkinointitarkoituksiin edellisen kalenterivuoden aikana. Tämä on Kalifornian 'Shine-the-Light Law'. Jos haluat pyytää kopiota Campusintifadan toimittamasta tietojen paljastamisesta, ota meihin yhteyttä osoitteessa Campusintifada.com verkkosivuston 'ota yhteyttä' -linkillä. Anna vastaukselle kohtuullinen aika.

Jos olet Kaliforniassa asuva alle 18-vuotias ja olet rekisteröitynyt kaikilla sivustoilla, joille tämä käytäntö on julkaistu, Kalifornian yritys- ja ammattikoodilause 22581 sallii sinun pyytää ja saada poistettua sisältöä tai tietoja, jotka olet julkisesti kirjoittanut sivustollemme. . Campusintifadalla ei ole alle 13-vuotiaita käyttäjiä, eikä se yleensä salli käyttäjien julkaista tietoja julkisesti. Jos kuitenkin tunnet julkaisevasi tietoja sivustolle julkisesti ja olet 13–17-vuotiaita, ota meihin yhteyttä Campusintifada.com -sivustolla verkkosivuston Ota yhteyttä-linkillä. Anna vastaukselle kohtuullinen aika. Huomaa, että tällainen pyyntö ei takaa lähettämäsi tiedon / sisällön täydellistä tai kattavaa poistamista ja että saattaa olla tilanteita, joissa laki ei vaadi tai edes salli tietojen, erityisesti lääketieteellisten tietojen, poistamista, vaikka sitä pyydettäisiin.

Kalifornian oikeus tietää: Voit pyytää pääsyä tiettyihin henkilötietoihin, joita olemme keränneet sinusta viimeisten 12 kuukauden aikana. Voit myös pyytää lisätietoja tietokäytännöistämme, mukaan lukien henkilötietojen luokat, joita olemme keränneet sinusta, tällaisen keräämisen lähteet, henkilötietojen luokat, joita jaamme liike- tai kaupallisiin tarkoituksiin, sekä kolmansien osapuolten luokat kenelle jaamme henkilötietosi. Voit tehdä nämä pyynnöt ottamalla meihin yhteyttä osoitteessa Campusintifada.com verkkosivuston 'ota yhteyttä' -linkin kautta. Anna vastaukselle kohtuullinen aika.

Kalifornian nimeämä edustaja. Voit nimetä edustajan tekemään pyynnön puolestasi. Tällä edustajalla on oltava pääsy tilillesi, jotta voimme vahvistaa pyynnön.

Kalifornian syrjimättömyys. Campusintifada ei koskaan syrji sinua, muun muassa kieltämällä tai tarjoamalla eri palvelutasoa, jos päätät käyttää CCPA: n mukaisia ​​oikeuksiasi.

Tietosuoja kansainvälisessä käytössä ja GDPR

Campusintifada-alusta neuvoo sekä asiakkaitaan / käyttäjiä että harjoittavia alustan tarjoajia olemaan tietoisia kansainvälisen asiakkaan paikallisista laeista ja noudattamaan niitä sekä noudattamaan niitä. Campusintifada on tietoinen ja kunnioittaa nykyisten Euroopan unionin (EU) tietosuojasääntöjen virallista julkaisemista. Yleinen tietosuoja-asetus 2016/679 on EU: n lainsäädännön asetus kaikkien henkilöiden tietosuojasta ja yksityisyydestä Euroopan unionissa ja Euroopan talousalueella. Siinä käsitellään myös henkilötietojen vientiä EU: n ja ETA: n ulkopuolelle, ja siihen viitataan yleisesti nimellä GDPR. Campusintifada on aina kunnioittanut asiakkaamme yksityisyyttä (katso tietosuojakäytäntömme), ja olimme jo HIPAA-sertifioitu foorumi noudattaen tiukkoja tietosuojasääntöjä.

Julkaistujen GDPR-asetusten perusvuokralaiset sisältävät muun muassa seuraavat:

Käyttäjätietojen luovuttaminen, myyminen, kolmannen osapuolen markkinointi tai kolmannen osapuolen markkinointi: Kuten näissä käyttöehdoissa todetaan, Campusintifada ei myy tai siirrä asiakastietoja, ja kaikki markkinointitoimet keskittyvät yksinomaan sisäisiin tietojen päivityksiin rekisteröidyille asiakkaillemme.

Pääsy kerättyihin tietoihin: Campusintifadalla sinulla on jo mahdollisuus käyttää jaettuja tietojasi (henkilökohtaisia ​​tietojasi, hätäyhteystietojasi ja kaikkia vuorovaikutuksia palveluntarjoajien kanssa) ja käyttää niitä haluamallasi tavalla.

Selkeä suostumus: Campusintifadan käyttöehdot ovat selkeät siitä, mitä suostumusta haemme tietojesi suhteen, ja ennen kuin olet tekemisissä palveluntarjoajan kanssa, tarkistat ja hyväksyt uuden 'tietoisen suostumuksen' prosessin.

Turvallisuus: Campusintifadassa olemme salanneet tietomme alusta alkaen, ja olemme aina tallentaneet kaikki yksityiset terveystiedot HIPAA-vaatimusten mukaisesti ja nimettömässä muodossa GDPR: n vaatimalla tavalla.

Ilmoitus / tarkastus: Campusintifadassa ilmoitamme asiakkaillemme kaikista tietoturvaloukkauksista ja palveluksessamme kokopäiväisen tietoturvavastaavan sekä palkkaamme kolmannen osapuolen tietoturvayhtiön säännöllisin väliajoin tarkastamaan sekä koodi- että teknologiaturvallisuutta sekä HIPAA-käytäntöjämme ja tietoturvaa koskevat menettelyt.

Lopuksi, riippuen EU-maastasi tai alkuperästäsi, GDPR ottaa huomioon aikaisemmin kutsutun oikeuden 'unohtaa' tai pyytää tietojesi poistamista, kun lopetat tietyn sovelluksen tai sivuston käytön. Tämä tietty GDPR-vuokralainen voi olla ristiriidassa sovellettavien potilastietojen säilyttämistä koskevien lakien kanssa. Yhdysvalloissa tämä vaatii vähintään seitsemän vuoden säilyttämisen, mikä on yleistä ympäri maailmaa ja joskus jopa kymmenen vuotta tai enemmän tietyissä maissa. Joten, toisin kuin jotkut tietojärjestelmät, Campusintifada ei voi poistaa yksityisiä terveystietoja suoraan asiakkaan pyynnöstä, koska sitä voidaan pitää välttämättömänä muissa lääketieteellisten tiedostojen säilyttämistä koskevissa tarkoituksissa. Sovellettavia yksittäisten maiden lääketieteellistä säilyttämistä koskevia lakeja pidetään yleensä hyväksyttävänä poikkeuksena GDPR-asetuksiin, jotka koskevat oikeutta poistaa tiettyjä tietoja.

Tietosuojariidat

Ratkaiset kaikki kanssamme olevat väitteet, syyt tai riidat (vaatimukset), jotka johtuvat tai liittyvät tähän lausuntoon tai Campusintifada.com-sivustoon, yksinomaan osavaltiossa tai liittovaltion tuomioistuimessa New Yorkissa. Delawaren osavaltion lait säätelevät tätä lausuntoa sekä kaikkia vaatimuksia, jotka saattavat syntyä sinun ja meidän välillä, ottamatta huomioon lainvalintasääntöjä.

Jos joku nostaa meitä vastaan ​​vaatimuksen, joka liittyy sinun toimiin, sisältöön tai tietoihin Campusintifada.com-sivustolla, sinun on korvattava ja pidettävä meitä vahingoittumattomina kaikilta vahingoista, menetyksistä ja kuluista (mukaan lukien kohtuulliset oikeudenkäyntikulut ja kulut), jotka liittyvät tällainen väite.

Sosiaaliset verkostot ja Campusintifada

Näiden palvelujen avulla verkkosivusto voi käyttää profiilisi tietoja sosiaalisissa verkostoissa ja olla vuorovaikutuksessa viestisi kautta. Nämä palvelut eivät aktivoidu automaattisesti, mutta ne edellyttävät käyttäjän nimenomaista lupaa.

Campusintifada-käyttäjät voivat jakaa tälle sivustolle toimitettuja tietoja sosiaalisten verkostojen kanssa, joihin käyttäjä on rekisteröity, hyväksymällä heidän tietosuojakäytäntönsä. Facebook-sosiaaliset painikkeet / widgetit (Facebook) Facebook Social-painike on palvelu, jota ylläpitää Facebook Inc., yritys, joka noudattaa 'Safe Harbor' -tietosuojakäytännön aloitetta ja takaa henkilötietojen käsittelyn.

Twitteriä hallinnoi Twitter, yritys, joka noudattaa 'Safe Harbor' Privacy Policy Framework -aloitetta ja takaa henkilökohtaisten tietojen käsittelyn.

Viimeiset sanat Campusintifadalta

Yritämme pitää Campusintifada.com-sivuston turvallisena, mutta käytät sitä omalla vastuullasi. Tarjoamme Campusintifada.com 'sellaisenaan' ilman nimenomaisia ​​tai epäsuoria takuita. Emme takaa, että Campusintifada.com on turvallinen. Campusintifada.com ei ole vastuussa kolmansien osapuolten toiminnasta, sisällöstä, tiedoista tai tiedoista, ja sinä vapautat meidät, johtajamme, virkamiehemme, työntekijämme ja edustajamme kaikista tiedossa olevista ja tuntemattomista vaatimuksista ja vahingoista, jotka johtuvat mistään kolmansiin osapuoliin kohdistuviin vaatimuksiin.

Pyrimme luomaan globaalin yhteisön, jolla on yhdenmukaiset standardit kaikille, mutta pyrimme myös kunnioittamaan paikallisia lakeja. Suostut henkilötietojesi siirtoon ja käsittelyyn Yhdysvalloissa. Jos olet maassa, johon Yhdysvallat on asettanut kauppasaarron, tai olet Yhdysvaltain valtiovarainministeriön luettelossa erityisistä kansalaisista, et harjoita kaupallista toimintaa Campusintifada.com-sivustolla (kuten mainontaa tai maksuja). Sisällöllä tarkoitamme kaikkea mitä lähetät Campusintifada.com -sivustolle ja jota ei sisällytetä tietojen määritelmään. Datalla tarkoitamme sisältöä ja tietoja, jotka kolmannet osapuolet voivat noutaa Campusintifada.com-sivustolta tai toimittaa Campusintifada.com-sivustolle Platformin kautta. Postilla tarkoitamme postia Campusintifada.com-sivustolla tai muuten saataville (esimerkiksi sovelluksen avulla). Käytöllä tarkoitamme käyttöä, kopiointia, julkista esittämistä tai esittämistä, jakamista, muokkaamista, kääntämistä ja / tai johdannaisteosten luomista.

Campusintifada.com tarjoaa vapaaehtoisesti vapaaehtoista toimintaansa tietojen keräämiseksi, kohdistusominaisuuksiensa ja evästeiden käytön. Jos sinulla on kysyttävää tästä tietosuojakäytännöstä ja sen sisällöstä, ohjaa kirjeenvaihtosi osoitteeseen Campusintifada.com verkkosivuston 'ota yhteyttä' -linkillä.

Ymmärrä, että kohtelemme käyttöympäristösi käyttöä kunnioittaen yksityisyyttäsi. Pidämme kaikki tiedot, joita ei ole paljastettu yllä, yksityisenä terapeutin ja käyttäjän välillä, ja pidämme vain ei-desimoidut 'tiedostokopiot' viitteeksi oikeudenkäynneissä tuomioistuimen määräyksellä, kuten liittovaltion lain mukaan vaaditaan, jopa seitsemän vuoden ajan. sovellettavan valtion asetuksen mukaan. Tiedostojen säilyttäminen suojaa sekä käyttäjän että terapeuttien turvallisuutta. Campusintifada ei ole vastuussa menetetyistä / paljastetuista / käytetyistä tiedoista, jotka johtuvat Internetin ja digitaalisten ympäristöjen luonteesta, mukaan lukien hakkereiden ja rikollisten laiton toiminta, palvelinten ja tietokantojen tekniset toimintahäiriöt jne. Nämä ovat käyttäjien ja verkkotunnuksen käyttäjien hyväksyttyjä riskejä. Internet yleensä. Hyväksyt tämän standardin käyttäessäsi sivustoamme.

Campusintifada pidättää oikeuden muuttaa tätä tietosuojalausuntoa milloin tahansa ilman erillistä ilmoitusta, ja vain nykyisen tietosuojalausunnon voidaan katsoa olevan voimassa. Huolimatta tietosuojailmoituksemme myöhemmistä päivityksistä tai muutoksista, emme koskaan käytä nykyisen tietosuojailmoituksen nojalla lähettämiäsi tietoja uudella tavalla tarjoamatta sinulle ensin mahdollisuutta kieltäytyä käytöstä tai muutoin estää sitä.

Mielenkiintoisia Artikkeleita

Ero kopioinnin ja valokopioinnin välillä

Kopiointi on kopioinnin tulos, kun taas valokopio on kopiokoneella tehty kopio.

Ero kuvitteellisen ja todellisen välillä

Fiktiivinen keksitaan, kun taas todellinen on totta, aitoa, ei pelkästään nimellistä tai ilmeistä.

Ero lähetyksen ja lähetyksen välillä

Alistaminen on toimitusta tai antautumista, kun taas toimittaminen on toimitusta.

Ero polttamisen ja kuluttamisen välillä

Palamisen on tarkoitus kuluttaa tulta, kun taas kulutus on kulunut loppuun.

Ero Poisen ja Sangfroidin välillä

Poise on paino, kun taas sangfroidi on rauhallisuus, omistaminen tai häiriintymättömyys varsinkin vaarallisessa tilanteessa.

Ero korostamisen ja korostamisen välillä

Korostamisen poistaminen on poistaa tai vähentää painotusta jostakin, kun taas korostaminen on stressiä, painotusta tai ylimääräistä painoa johonkin.

Kilpailun ja kilpailun välinen ero

Kilpailun on oltava taistelussa tai kilpailussa toisen kanssa samasta asiasta, asemasta tai palkinnosta, kun taas kilpailun on käytävä kilpailussa.

Täydellisen ja täydellisen välinen ero

Täydellinen on valmis, kun taas täysi on äärimmäinen mitta tai laajuus.

Ero lapsellisen ja kehittymättömän välillä

Lapsellinen on lapsesta tai sopiva lapselle, kun taas kehittymätön ei ole täysin muodostunut tai kehittynyt, kypsymätön, ei kypsä.

Ero suurimmaksi osaksi ja pääasiassa

Suurimmaksi osaksi se on laajalle levinnyttä tai laajasti, kun taas enimmäkseen tai pääasiassa.

Salaisen ja salakavalan ero

Salainen on taipumusta salassapitoon, kun taas salakavalaisuus on taitavasti ovela.

Speakon ja Typon välinen ero

Speako on virhe puhuessasi, esimerkiksi väärän sanan sanominen vahingossa, kun taas kirjoitusvirhe on kirjoitusvirhe.

Ero Faintin ja Swoonin välillä

Heikko on pyörtyminen, pyörtyminen, kun taas pyörtyminen on heikko.

Ero puhelun ja nimen välillä

Puhelu on puhelinkeskustelu, kun taas nimi on mikä tahansa substantiivisana tai lause, joka osoittaa tietyn henkilön, paikan, luokan tai asian.

Ero rienauksen ja häpäisyjen välillä

Rienaaminen on epäkunnioittamista jotain, jota pidetään pyhänä tai loukkaamattomana, kun taas häpäiseminen on epäkunnioitusta tai epäkohteliaisuutta pyhäksi pidettyä kohtaan.

Ero Silloin ja Siksi

Silloin se on tuolloin, kun taas siksi sitä tai tätä tarkoitusta varten, viitaten aiemmin mainittuun.

Ero vähitellen ja pala

Vähitellen on pieni määrä kerrallaan, kun taas paloittain on pala palalta.

Ero lepoajan ja loman välillä

Tauko on tauko, tauko tai loma, kun taas loma on vapaa joistakin liiketoiminnoista.

Tylsyyden ja Ennuin välinen ero

Ikävystyminen on ikävystymisen tilaa, kun taas ennui on ikävystymisen aiheuttama tarttuva myrsky tai melankolia.

Ero patologisen ja patologisen välillä

Patologinen johtuu taudista, patologiasta tai liittyy siihen, kun taas patologinen liittyy patologiaan.

Alku- ja keskiarvojen ero

Initial on sanan tai nimen ensimmäinen kirjain, kun taas keskimmäinen on keskipiste, keskipiste.

Ero Manner-Manner

Continental on joku mantereelta, kun taas Manner on.

Kuoleman ja elämän ero

Kuolema on elämän ja kaikkien siihen liittyvien prosessien lopettaminen, kun taas elämä on organismien kuolemaa edeltävä tila, jolle on tunnusomaista biologiset prosessit, kuten aineenvaihdunta ja lisääntyminen, ja erottamalla ne elottomista esineistä.

Ero keskuksen ja keskuksen välillä

Keskus on keskuksesta, keskustassa tai siihen liittyvä, kun taas keskusta on keskuksessa.

Ero valtakunnan ja monarkian välillä

Valtakunta on valtakunta, jonka kuninkaana ja / tai kuningattarena on todellinen tai nimellinen suvereeni, kun taas monarkia on hallitus, jossa itsemääräämisoikeus on yksi ainoa, nykyään yleensä perinnöllinen valtionpäämies (joko hahmona tai voimakkaana hallitsijana).